Életünk a vírussal és a vírus után

MI és a HCV

MI és a HCV

24-25. nap

2015. július 26. - C.HepaTitis

Johnnak sokkal jobb a hangulata, a kondija és a közérzete is.

Most, hogy változatos és némiképpen fehérjedúsabb étkeket kap másként látja a világot.

smiley-060--1-.jpg

Új hobbija van és ez nem más, mint kerékpár építés. Kikapcsolódásnak most jó és majd sportnak is tökéletes lesz. Apránként szedte össze a héten az alkatrészeket és elkezdte összeállítani. Pár nap múlva már tudja szelni az aszfaltot főleg ha már nem lesz olyan elviselhetetlen a meleg.

Ami a gyógyszereket illeti az egyik vérnyomáscsökkentőt elhagytuk, most csak a varixra valót szedi. Erre azért volt szükség, mert a kétféle vérnyomáscsökkentő és a vízhajtó együtt nagyon lenyomták a vérnyomását, általában 105/55 vagy még ennyi sem volt és ezzel nemigen érezte túl jól magát.

Lába most a hétvégén nem vizesedett, igaz masszíroztuk elég sokat és ez lehet, hogy jót tett neki.

Az emberekkel való kommunikálásban viszont megint váltásra kényszerülünk. Nagy tanulság volt a hétvégén egy ismerős telefonja, aki legalább 5x kérdezte meg, hogy akkor jól vagytok, biztos jól vagytok? John is jól van? Nem tudtam mire vélni azután szép lassan összeállt a kép. John még a diagnosztizáláskor egy hozzá közelebb állónak elmondta, hogy mi a helyzet, és megkérte, hogy nem mondja el senkinek. No ez nem így történt, most már ismerős, ismeretlen beszél rákról és hasonló betegségekről. Egy tanács mindenkinek, aki el szeretné ezt a helyzetet kerülni. Senkinek ne mondjon semmit. A kikívánkozik az emberfiából a mondanivalója akkor bizony ezt is bele kell kalkulálni, hogy szárnyra kell majd mindenféle mese, így hallottam ezt mondták stb, amiknek lassan semmilyen valóságalapja nincs. Így aztán John úgy döntött senkinek nem mond semmit, majd csak ha meglesz a vírusszám vizsgálatnak a laboreredménye. És biztosat lehet mondani. Július 30-án megyünk az 1 hónapos vizsgálatra, ha ennek rendben vannak az eredményei és DOKI nem hív be minket külön vizsgálatra akkor majd szeptemberben megyünk legközelebb vérvételre és vírusszám ellenőrzésre. A gyógyulás mezején ez még csak az 1 hónapunk, azaz az első 4 hét ami eltelik most és a kúra 12 hét, azaz 3 hónap. Tehát az etap 1/3-át teljesítjük.

A lényeg, hogy John jól érti magát, bízunk abban is, hogy a mája is kezdi jobban érezni magát, hisz mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy ez így legyen.

agnica.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://amihepank.blog.hu/api/trackback/id/tr767656668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása