Életünk a vírussal és a vírus után

MI és a HCV

MI és a HCV

Hepatitis C

2015. július 08. - C.HepaTitis

Általában az emberek nagy része tisztában van szerveivel, azok elhelyezkedésével, funkcióival.

Johnt elkísérem mindenhova, ez nálam természetes, hogy bármelyik hozzátartozómat viszem doktortól doktorig, időpontokat kérek, tehát intézkedem. Ez a feladat nem újdonság számomra, a nagyival - nemrégiben végiggondolva - 14 évig jártunk kisebb nagyobb megszakításokkal orvoshoz rákkezelés miatt. Tehát mondhatom eligazodom a mai egészségügyi útvesztőben, jól tudom, hogy a kedvesség, nyugalom és a "hálánk" pénze igenis megteszi a hatását. Igenis, ha tudsz adni adjál. Nálunk ez nem a megszokott vesztegetési pénz, hanem tényleg a hálánkat, köszönetünket próbáljuk meg így kifejezni.

E rövid kitérő után igen a májnál tartottamliverbody.jpg

Bevallom őszintén nem tudtam, hogy a máj a legnagyobb mirigy a testünkben, azt tudtam, hogy jó sok mocsoktól tisztít meg minket és igazán jó sokat kap a jóból, és regenerálódik amíg tud, egy igazi HŐS, túlélő, újjászülető. A mi hősünk akiért most harcolunk!

Mivel is állunk szemben, mi is a hepatitis c?

A netet böngészve rengeteg magyar és természetesen angol nyelvű oldal áll rendelkezésünkre, hogy a témában eligazodjunk ezért nem is igen akarok most tudományos értekezésbe kezdeni erről. Néhány oldal amit ajánlani tudok ismeretszerzés céljából:

http://www.majmoly.hu/majmoly/

http://vimor.hu/

http://www.medimix.hu/cikk.php?cid=287

https://hu.wikipedia.org/wiki/Hepatitis_C

A bejegyzés trackback címe:

https://amihepank.blog.hu/api/trackback/id/tr37609332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása