Életünk a vírussal és a vírus után

MI és a HCV

MI és a HCV

57. nap

2015. augusztus 30. - C.HepaTitis

Még pénteken visszamentem a vérvétel eredményéért.

A táblázatunkba felvezettem ezt az értéket is, és most így egy helyen látható, hogy hogyan változnak a gyógyszer hatására az eredmények.

ke_pernyo_foto_2015-08-30_14_00_11.jpg

Látható, hogy azok a tételek amik eddig is rosszak voltak folyamatosan javulnak, ugyan nem mindegyik éri el a normál referencia tartományt, de igyekszenek az értékek:) Fontos, hogy mindig az előző eredményhez hasonlítsuk a vizsgált tételeket, mert ahhoz képest látjuk a javulást vagy romlást.

John csalódott volt, hogy a júliusi vérvétel után a vírusszámlálásnál még találtak 35 db vírust benne, azt hitte, hogy negatív lesz. A hepacentrumban viszont teljesen elégedettek voltak, sikerült tisztáznom a vírus titer szám jelentését, mert ez a fogalom némiképpen zavart okozott az erőnkben. Nos ez egy nemzetközi elnevezése, de amit jelent, hogy 1 ml vérben hány db vírust tudnak kimutatni. Megtudtam azt is, hogy ez fantasztikus, hogy ilyen alacsony számot ki tud mutatni a gép, mert ez régebben nem volt ilyen érzékenységű, rohamosan fejlődik a technológia ezen a területen.

A legközelebbi laborvizsgálatra szeptember 24-én megyünk, akkor lesz megint vírusszámolás. Addig intézünk egy hasi UH-t, mert már múltkor egyeztettünk róla, hogy szeptember-október hónapban esedékes. Fontos ez a vizsgálat a májdaganat korai felismerésében illetve az epeműködés feltérképezéséhez.

A konyhaművészet terén most céklában utazunk. John turmixol ezerrel, különféle gyümölccsel keveri a céklát és elég finom lesz mindig.

 

img_1267.JPG

Most nincs más feladatunk, mint John májának a teljes regenerálódását segíteni. Ehhez szükség van a már unalomig ismételt fogyásra, valamint olyan ételekre amik nem terhelik meg túlzottan a máj működését.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://amihepank.blog.hu/api/trackback/id/tr477745622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása