Életünk a vírussal és a vírus után

MI és a HCV

MI és a HCV

37. nap

2015. augusztus 07. - C.HepaTitis

Tikkasztó a hőség, de mi kellő nyugalommal és türelemmel viseljük.

John jól van, megszűnt a fejfájása, az emelt gyógyszereknek köszönhetően a lába ismét formás, a vérnyomása pedig igazán pompás. Johnnak az utazást a vizes bringás sapka a fején  teszi elviselhetővé:

fullsizerender.jpg

Jó étkünk a görögdinnye, ami köztudott, hogy igen kevés kalóriát tartalmaz mégis teletömi a pocakunkat, jó sok víz van benne így hidratál is:)

love_dinnye.jpg

A dinnyét nálunk John vágja háromszögekre úgy teszi tálcára és csak így lesz isteni finom nekem:)

És ha már az étkezésnél, gyümölcsnél tartok. Több blogot és bejegyzést is olvastunk külföldi betegektől, hogy a gyógyulási/gyógyszerszedési időszakban teljes mértékben kiment belőlük az összes vitamin, ásványi anyag, az már említett bécsi leányzónál  (Pipa)  igen komoly vitaminhiány lépett fel. Ő például vegetáriánus, tehát zöldségeket, gyümölcsöket fogyaszt kizárólag, le is írta milyen őrült mennyiségű turmixot, zöldségleveket vett magához a kúra ideje alatt mégis nagyon rosszul volt. Igaz ő a legelejétől rosszul viselte a gyógyszerszedést, a mellékhatások nagy része megjelent nála már az első adag bevétele után. Ő sok vitamint vett magához tabletta formájában, többek között C, D3, B komplex, zink. Ezek mellett cseppeket is adagolt: gyermekláncfüvet, zsurlót, görvélyfüvet és cédrushatjásokat. Hát nem tudom, biztos, hogy van benne igazság, hogy a rengeteg, állandóan szedett vízhajtó és a sok dinnye megteszi a hatását, átmossa veséjét, szervezetét a betegnek, de nekünk DOKI azt mondta, hogy semmit ne szedjünk mellé, ha kell valami akkor előtte meg kell vele beszélni, nehogy bekavarjon a hatóanyag a gyógyulási folyamatba. Még a máriatövis tablettával is le kellett állni ahogy elkezdtük az exvierát és a viekiraxot szedni. Amit tudni kell, John nem egy nagy gyógyszerszedő fajta, tehát a kötelező vérnyomáscsökkentő kivételével a vírus nyilvános felbukkanása előtt a omega3 és d vitaminon kívül nem szedett semmit. Majd utánanézek, hogy mit írnak az okosok arról, hogy mit lehet a gyógyszerek mellé szedni vitamin kiegészítésként. Igaz a vérvételnél, a laboreredmények megmutatják, hogy milyen mértékben ürült ki a szervezetből a létfontosságú ásványi anyagkészlet, de nálunk ennél az értéknél még nem volt gond. vitaminkor.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://amihepank.blog.hu/api/trackback/id/tr577689206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása