Életünk a vírussal és a vírus után

MI és a HCV

MI és a HCV

85. nap

2015. szeptember 24. - C.HepaTitis

Reggel voltunk DOKInál, ahol a vérvétel megtörténte után átnézte Johnnal a gyógyszereket amiket a továbbiakban szednie kell.

A vízhajtó mellett új gyógyszert kapott a Nitromint retardot. A Nitromin leírását elolvasva John nem valószínű, hogy megeszi a szert, mivel ennél is a ne vedd be ha ...bajaid vannak között szerepelt a súlyos májbetegség.

Amit eddig szedett a varix vérnyomáscsökkentésére illetve vízhajtásra az Amizolid-Teva elég jól bevált, úgyhogy ha normál mederben marad a vérnyomása lehet, hogy ez is elég lesz. A Nitromint tablettának aki nem bírja erős fejfájást okozó mellékhatása van, ami DOKI szerint sem kellemes.

Tegnap voltunk egy másik helyen vértvételen, ahol kifejezetten  májpanelt néztek csak, ennek az eredményével DOKI elégedett volt, nem várt többet ezektől az elemektől:

img_1300.jpg

A mostani vérvételnek a leletéért kedden megyek, a vírusszámlálgatásnak meg ugye két hét múlva lesz papírosa.

Kedden már össze tudjuk hasonlítani a két vérvételnek a számait.

DOKI John megvizsgálta, majd rögzítették, hogy a fogyás érdekében 1000-1200 kcal/napos diétára, és min. 100 gr. fehérje bevitelre kell átállnunk. A diétáknál szokásos megszorításokkal, hogy rántás helyett habarás, grillezés, köretnek pedig párolt zöldségeket fogyasszon.

A bejegyzés trackback címe:

https://amihepank.blog.hu/api/trackback/id/tr797817576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása