Életünk a vírussal és a vírus után

MI és a HCV

MI és a HCV

112. nap

2015. október 21. - C.HepaTitis

Kivételesen ma, azaz szerdán mentünk DOKIhoz (mivel eddig mindig csütörtökön mentünk), valószínű, hogy a péntekre eső nemzeti ünnep miatt előrébb hozták a vérvétel idejét.

Ma voltunk az 1. hónapos kontrollon.

Az újjászületésünk 1. hónapos évfordulóján!

Ma csak vérvétel volt és DOKIval és J. nővérrel beszélgetés. Minden rendben zajlott. A vérvétel eredményét felvezettem a táblázatunkban. Aminek javulnia kell az javult, persze ezeknek az értékeknek a javulása rendkívül sok időt vesz igénybe, hiszen a vírus kiírtásával megindulna a májsejtek szaporodása, de mivel itt már egy jelentős kötőszövetesedés van, emiatt ez a folyamat igen nehézkes szegény kis hősünknek.

ma_jszerkezet_beteg.jpg

Ezen a képen látható a kiindulástól a mai napig a vérvételek eredményei:

ke_pernyo_foto_2015-10-21_15_05_51.jpg

Nem mehettünk el szó nélkül ismét az étkezés mellett. DOKI megint nyomatékosan mondta, hogy fogyni kell.

Ezt a fogyás magot beplántáljuk az agyunkba és persze folyamatosan ezen vagyunk de valahogy mégsem akaródzik megindulni az a fránya kiló lefele.

A jelenleg szedett gyógyszerek tökéletesen beállították John vérnyomását (Huma-Pronol, Almilozid). Tegnap este viszont igencsak fázott, rázta a hideg, még nem is láttam őt ennyire fázni. Egy jó forró tusolás után ez a enyhült, de ma is egy kissé meghűltnek érezte magát. Sajnos ez az időjárás kedvez a megfázásnak, vírusoknak. Remélem azért nem lesz komolyabb baj ebből. Azt azért tudni kell, hogy ilyen kezelés után nem lehet bármilyen gyógyszert bevenni holmi fejfájásra vagy netán fogfájásra.

A vitamin pótlásra illetve a helyes étkezés betartásához sok gyümölcsöt eszünk, persze most így az ősz derekán már nem sok féléből válogathatunk. Az alma, körte jöhet minden mennyiségben, banán a fogyókúra miatt nem, s J. nővér mondta, hogy a citrusféléket is kerülni kéne még fél évig, pedig már azt hittem, hogy jöhet a narancs, mandarin szezon.

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://amihepank.blog.hu/api/trackback/id/tr198009705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása