Életünk a vírussal és a vírus után

MI és a HCV

MI és a HCV

26. nap

2015. július 27. - C.HepaTitis

Örvendezik a lelkem, lehűlt a levegő, esett az eső és nem süt a nap. Félreértés ne essék nincs bajom a napsütéssel, csak a fullasztó hőséggel és a betonrengeteggel körülöttünk. Persze ha víz mellett lógatnánk a lábunkat, John árnyékban ugye, akkor minden ok lenne:)

John ma szarul néz  ki. Nyúzott, beesett az arca, no meg egy kissé sárga. Lehet, hogy a bilirubin szintje nem okés. Kora délelőtt John jól megtalpmasszírozták:) Ennek eddig mindig örült, most viszont szinte kiszívta az erejét. Fájt a combjánál, talpánál minden. Erőtlen, kedvetlen lett tőle. Délután aludt egy keveset. Most is fekszik, jól esik neki a pihenés. Vacsora és gyógyszer előtt gyógyírként kapott 2 db haribo gumimacit.

 

gumimaci_1_oszlopos_breaking.jpg

 Johnnak van egy kedvenc blogja, egy német nő, Pipa írja, azaz írta, mert már hosszú ideje nincs bejegyzése. Ha van kedvetek és bírjátok a német nyelvet ajánlom figyelmetekbe. Igaz John ideg lett ma tőle, mert Pipa nem ír már hosszú ideje, viszont felfedezte, hogy  a blogjában, hogy némi időrendbeli anomália van. Az utolsó bejegyzése a 63. napot mutatja, a lap alján viszont már a 79. napnál jár, de időben még csak áprilisban. Tehát káosz, John ideg, lehet, hogy Pipa belezavarodott a kezelésbe?

images.jpg

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://amihepank.blog.hu/api/trackback/id/tr847659060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása