Életünk a vírussal és a vírus után

MI és a HCV

MI és a HCV

28. nap

2015. július 29. - C.HepaTitis

Kész a bringája, büszke vagyok Johnra.

img_1218.JPG

img_1219.JPG

Már csak pedált teker bele és uzsgyi mehet egy körre:)

Holnap reggel 7re megyünk DOKI-hoz. John már tűkön ül, hogy holnap vírusszámot is néznek és ennek mi lesz az eredménye. Két hete is kb. 1,5 órán belül meg volt az eredmény, ugye akkor döntött DOKI, hogy a Moderibát elhagyjuk. A vírusszám nézés nem tudom mennyi időbe fog telni, ugyanis amikor még nem voltunk regisztrált hepások, akkor megcsináltattuk a mérést a G1-ben és az 2 hét alatt lett meg.

John aktivitását mutatja, hogy mindegy mi a téma, ha hepatitis c van benne az érdekel minket, így talált rá két pályázatra, az egyikben  A krónikus hepatitis korai diagnosztizálása és kezelése munkanevet viseli, a másik szintén ezt hivatott kutatni: Early diagnosis and treatment of viral hepatitis, az elsőnek a keretösszege 1 600 000 EUR, míg a második felhasználható összege 9,000,000 EUR.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://amihepank.blog.hu/api/trackback/id/tr67663986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása